Uitnodiging maandag 13 mei: Nieuw voorstel riool-, regen en grondwater

Uitnodiging Aanpak Buitenruimte Agniesebuurt
Nieuw voorstel riool-, regen en grondwater
Maandagavond 13 mei a.s., locatie: De Nieuwe Banier (Banierstraat 1) van 19:30 tot 21:30 uur. 

Ons klimaat verandert, u heeft het vast al gemerkt. Zo hadden we vorig jaar een bijzonder droge zomer en op andere momenten enkele hoosbuien. In de toekomst krijgen we vaker extreem weer. Het is belangrijk om ons daarop goed voor te bereiden. Tegelijkertijd gaan we het riool in de Agniesebuurt vervangen. De Agniesebuurt wil klaar zijn voor de toekomst. Hoe houden we droge voeten? En hoe zorgen we ervoor dat het in onze wijk prettig wonen, werken en verblijven is.

Advies Expertisetafel
De afgelopen tijd heeft een ‘Expertisetafel’ in opdracht van de Wijkcommunity Agniesebuurt (WCA) bestudeerd wat een haalbare oplossing is voor riool-, regen- en grondwater in onze wijk. Aan de Expertisetafel zaten experts van alle partijen uit de Wijkcommunity. Ook bewoners die als ervaringsdeskundigen hun kennis van de wijk deelden. Na 10 bijeenkomsten, verschillende onderzoeken en een wijksafari is de Expertisetafel nu klaar om haar voorstel aan de WCA te presenteren!

Uitnodiging
Op maandagavond 13 mei a.s. presenteert de Expertisetafel haar advies aan de Wijkcommunity Agniesebuurt. U kunt tijdens de bijeenkomst ook met de leden van de Expertisetafel in gesprek. We zien u op maandagavond 13 mei graag in de Nieuwe Banier (Banierstraat 1) van 19:30 tot 21:30 uur (inloop 19:00 uur). Wilt u zich goed op de presentatie voorbereiden? Download hier alvast het advies van de Expertisetafel. Alle overige documenten, waaronder de verslagen van de bijeenkomsten van de Expertisetafel, vind u op deze pagina. 

Voorlopig programma:
19:00 uur: Deuren open
19:30 uur: Start programma
• Welkom en toelichting op programma.
• Terugblik afgelopen periode, presentatie advies en vooruitblik.
• In gesprek: ruimte voor plenaire vragen.
• Symbolische overhandiging van het advies.
• Koffie en in gesprek over uw individuele vragen bij informatiepanelen.
• Terugkoppeling en vervolgproces.
21:30 uur: Afsluiting

We zien u graag terug op maandagavond 13 mei!